voor 16 - 40 uur
part-time
is Enthousiast
en Gemotiveerd
komt uit de regio Gouda NL

Gezocht: medewerker Web Support.

Voor 16 - 40 uur
Is Enthousiast
en Gemotiveerd
Komt uit de regio Gouda

Als medewerker Web Support ben je de spin in het web als het gaat om implementatie van content in websites en Social Media. Ook het aannemen van de telefoon en bieden van ondersteuning is aan jou toevertrouwd.

We leren je het reilen en zeilen van onze organisatiestructuur, producten en systemen. We laten je kennis maken met ons eigen Content Management Systeem en natuurlijk die van onze klanten. De content voor de websites wordt aangeleverd, jij zorgt ervoor dat het op de juiste manier zichtbaar wordt. Ook neem je als eerste de telefoon aan, zet het gesprek door naar een collega of handelt deze zelf af. Houd je van projectmatig werken, groeien en jezelf verder ontwikkelen? Laat je je graag omringen met creativiteit, een gezonde continuïteit en een jonge groep enthousiaste collega's?

Stuur dan je reactie en kom langs voor een gesprek.

Wat mag je van ons verwachten
Een professionele maar informele werkomgeving Salaris marktconform Goede secundaire arbeidsvoorwaarden Vele mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen Ruime groeimogelijkheden binnen de organisatie
Jouw vaardigheden
Communicatief vaardig Zelfstandig Ervaring en affiniteit met Content Management Systemen Ervaring met online communicatie en Social Media Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift Beheersing van de Franse taal (nice to have, agréable d'avoir) Kennis van Photoshop Analytisch ingesteld
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Faceworks B.V. Burg. van Reenensingel 101 2803 PA Gouda Zuid-Holland NL +31182389640


Contact

Faceworks B.V.
Burg. van Reenensingel 101
2803 PA Gouda
tel. 0182 38 96 40

Faceworks

We're on your site.

Faceworks is gespecialiseerd in effectieve communicatie. We hebben er alles voor in huis: inlevingsvermogen en know how, met een passie voor design en technologie.

Daarmee maken we innovatieve oplossingen met een eigen gezicht. Om de klant vindbaar en altijd bereikbaar te houden met succesvolle websites en interactieve webapplicaties - internet, extranet en gespecialiseerde databases. Of met e-marketing en e-commerce oplossingen, waar klanten veel mee kunnen besparen en bereiken tegelijk. Want online verandert alles steeds sneller. En dat is nu precies waarom Faceworks voorop loopt.

Contact

Faceworks B.V.
Burg. van Reenensingel 101
2803 PA Gouda
tel. 0182 38 96 40

We're on their site.