voor 32 of 40 uur
full-time
Is ervaren en gedreven
Komt uit de regio Zuid-Holland NL

Gezocht: PHP back-end developer/ projectmanager.

voor 32 of 40 uur
is ervaren en gedreven
Komt uit de regio Zuid-Holland

Je bent volledig gepassioneerd van technologische ontwikkelingen en gaat geen uitdaging uit de weg.

Wil jij een werkomgeving, centraal gelegen (dicht bij CS station Gouda en snelweg) met veel groeipotentieel, cursusmogelijkheden, vrijheid, ruimte voor ambitie en ontwikkeling? Laat je je graag omringen met creativiteit, een gezonde continuïteit en een jonge groep enthousiaste collega's?

Reageer nu en kom langs voor een gesprek.

Wat mag je van ons verwachten
Een professionele maar informele werkomgeving Salaris markt conform Goede secundaire arbeidsvoorwaarden Vele mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen Ruime groeimogelijkheden binnen de organisatie Een grote verscheidenheid in soorten en maten projecten
Jouw skills
Je beheerst een project en bent in staat collega programmeurs aan te sturen Je kan programmeren in PHP7 en hebt kennis van o.a. OOP en MySQL Je kan je kennis en ervaring illustreren met enkele werkende voorbeelden Je kan conceptueel en oplossend meedenken Je kan binnen een team zelfstandig functioneren Je bent oplossingsgericht en leergierig Je hebt interesse in het uitbouwen van ons server park
Direct soliciteren: info@faceworks.nl
Telefonische acquisitie n.a.v. van deze vacature is niet gewenst of wordt niet op prijs gesteld.
Faceworks B.V. Burg. van Reenensingel 101 2803 PA Gouda Zuid-Holland NL +31182389640


Contact

Faceworks B.V.
Burg. van Reenensingel 101
2803 PA Gouda
T. 0182 38 96 40
E. info@faceworks.nl

Over Faceworks

Faceworks is een fullservice digital agency, met de nadruk op digital. We bouwen, bedienen en onderhouden web-based systemen die ervoor zorgen dat je bedrijfsproces automatisch en soepel loopt. Hiervoor combineren we zelfontwikkelde software met bestaande systemen.

We zijn een open organisatie waarin ervaren IT-professionals en business developers in co-creatie met klanten samenwerken aan future-proof digitale oplossingen. Met een langetermijn visie en korte ontwikkelsprints bouwen we vandaag de online systemen die je morgen nodig hebt.

We zijn gek op puzzelen en hebben geen rust totdat we de beste oplossing voor je hebben bedacht. Een oplossing die altijd bestaat uit bewezen innovatieve technologie. Doordat we, afhankelijk van scope en afspraken, regelmatig of dagelijks met jouw onderneming bezig zijn, voelen we de verantwoordelijkheid over je processen. Je kunt ons zien als het digitale hart van je bedrijf.

Op het gebied van digital, UX/UI-design en veiligheid doen we mee op topniveau. We leveren onze klanten exclusieve hosting op het hoogste security level.

We begonnen zo'n twintig jaar geleden als pioniers met websites bouwen. Inmiddels is Faceworks uitgegroeid tot een digital agency dat complexe online systemen bouwt, bedient en onderhoudt. En eigenlijk is dat pionieren nooit echt overgegaan. Er is nog steeds zoveel te ontdekken op digitaal gebied. Bedrijven zijn volledig afhankelijk van techniek geworden en de behoefte aan slimme IT-oplossingen en processen neemt alleen maar toe.

Contact

Faceworks B.V.
Burg. van Reenensingel 101
2803 PA Gouda
tel. 0182 38 96 40

Een greep uit onze relaties.