voor 40 uur
full-time
Is ervaren en gedreven
Komt uit de regio Zuid-Holland NL

Gezocht: 2 back-end developers.

voor 40 uur
is ervaren en gedreven
Komt uit de regio Zuid-Holland

Je bent volledig gepassioneerd van technologische ontwikkelingen en gaat geen uitdaging uit de weg.

Wil jij een omgeving met veel groeipotentieel, cursusmogelijkheden, vrijheid, ruimte voor ambitie en ontwikkeling? Laat je je graag omringen met creativiteit, een gezonde continuïteit en een jonge groep enthousiaste collega's?

Reageer nu en kom langs voor een gesprek.

Wat mag je van ons verwachten
Een professionele maar informele werkomgeving Salaris markt conform Goede secundaire arbeidsvoorwaarden Vele mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen Ruime groeimogelijkheden binnen de organisatie Een grote verscheidenheid in soorten en maten projecten
Jouw skills
Je kan programmeren in PHP5 en hebt kennis van o.a. OOP en MySQL Je kan je kennis en ervaring illustreren met enkele werkende voorbeelden Je kan conceptueel en oplossend meedenken Je kan binnen een team zelfstandig functioneren Je bent oplossingsgericht en leergierig Je hebt interesse in het uitbouwen van ons server park
Telefonische acquisitie n.a.v. van deze vacature is niet gewenst of wordt niet op prijs gesteld.
Faceworks B.V. Fokkerstraat 5 2811 EN Reeuwijk Zuid-Holland NL +31182389640

Ik kom graag op gesprek

Mijn gegevens

Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Telefoon / mobiel
E-mailadres*
Linkedin
Motivatie*

Contact

Faceworks B.V.
Fokkerstraat 5
2811 EN Reeuwijk
tel. 0182 38 96 40

Faceworks

We're on your site.

Faceworks is gespecialiseerd in effectieve communicatie. We hebben er alles voor in huis: inlevingsvermogen en know how, met een passie voor design en technologie.

Daarmee maken we innovatieve oplossingen met een eigen gezicht. Om de klant vindbaar en altijd bereikbaar te houden met succesvolle websites en interactieve webapplicaties - internet, extranet en gespecialiseerde databases. Of met e-marketing en e-commerce oplossingen, waar klanten veel mee kunnen besparen en bereiken tegelijk. Want online verandert alles steeds sneller. En dat is nu precies waarom Faceworks voorop loopt.

Contact

Faceworks B.V.
Fokkerstraat 5
2811 EN Reeuwijk
tel. 0182 38 96 40

We're on their site.